Android news

Legfrissebb hírek androiddal kapcsolatban. Tippek trükkök és egyéb okosságok

Partyanimals

Friss topikok

  • _Borzas_: oké... ezt írtam az elején is, hogy dübörög a fejlôdés. Mindazonáltal sokan idegenkednek az érintô... (2011.02.24. 11:28) MWC 2011 összefoglaló
  • zsoltibacsi: Tényleg nem túl keskeny..de nem rossz! (2011.02.14. 00:13) Samsung Galaxy S2 újra
  • hivatásos naplopó: én nézegettem már a lenovo tablet/netbook cuccot is, viszont annak a teljesítmény/hordozhatóság/ár... (2011.01.10. 15:59) Tablet áradat
  • Cs0pi: @Tiggger: köszi az updatet (2011.01.03. 11:45) ZTE Blade Hungary II

Linkblog

2010.12.21. 20:36 Cs0pi

Transition Animation

Az androidban azt szeretjük, hogyha értünk hozzá akkor mindent, de tényleg mindent lecserélhetünk rajta. Ez nem merül ki a home alkalmazásoknál, vagy az általunk kedvelt sms kezelő programban. Az összes rendszerszín cserélhető, sőt még az ablakváltó animációk is. Ma erről szeretnék írni.

Előfeltétele a dolognak, hogy a telefonunk rootolt legyen, de aki tényleg bele akar nyúlni a rendszerbe úgyis megtette már. Szükségünk lesz még egy metamorph nevű appra (letölthető a marketről), illetve telepített BussyBox-ra. (Ez a legtöbb customromban már benne van.) A program telepítése után már csak az SD kártyára kell pakolnunk ezek közül a fájlok közül egyiket és betölteni őket a metamorphba. Egy reboot után már az új animációkat láthatjuk minden menüben. Íme pár bemutató video.

Flip: https://www.youtube.com/watch?v=kPws_bpMjUc

Bounce: https://www.youtube.com/watch?v=j6A9M8mOkJg

Fold: https://www.youtube.com/watch?v=2bu9c2gbxGI

FlyIn: https://www.youtube.com/watch?v=275gRSvqaZw

Mindenki csak saját felelőséggre telepítse az animációk bármelyikét. Ajánlott elötte mindenképp lementeni a teljes rendszert, esetleg ha valami nem sikerül vissza tudjuk állítani az eredeti állapotot. Ha ez gondot okoz valakinek akkor várjon holnapig, mert holnap írni fogok a két legelterjedtebb recovery rendszerről.

Az animációkat és a metamorphot is az XDA-nak köszönhetjük.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekesség xda moddolás.


A bejegyzés trackback címe:

https://androidnews.blog.hu/api/trackback/id/tr912531053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása